''Любовен еликсир''
Както сега на теб не ти харесвам,
ти след това ще ми търсиш адреса,
но след това ще бъде вече късно.
Аз също няма да се откажа лесно,
а аз ще ти казвам хайде по-смело.
И когато ми свърши интереса,
който имал съм към теб някога.
Зная друго какво ще е, какво ще стане,
даже ще искаш да говорим за секса
и ще се съглася, но за всякога.
Любовен еликсир все още не си пила
и смятам заради това на теб аз да приготвя.
Любовен еликсир за теб ще е изненада, но
това тогава ще ти е и като награда,
а пък моята ще е, че вече ще си
в мене влюбена.
© Кою Коев Всички права запазени