Не мога да живея без любов и разбирателство,
не мога и да живея аз без твоята опора,
не мога да живея и без святото приятелство,
но мога да засея роза в нивата на двора.
И нека там цъфти през вековете, и да не спира,
да краси голямата просторна къща, мила моя,
така и любовта ще грее и няма да умира,
и вечно моята любов към теб ще бъде и твоя.