Ръката ми със твоята флиртува.
Любовен знак разнежена танцува.
Целуват пръстите ми пръстите ти мили
и в тях се гушват, топлина открили.
Ръката ти със моята флиртува.
Любовен знак в дланта ми нарисува.
Пръстите ти пръстите ми галят,
сладък пламък във кръвта ми палят.
Но флирт ли е това? О, мили Боже,
ръката ми без твоята не може!
Дари ме тя със цялата вселена,
с любов божествена, за мене отредена.
За кой ли път душите ни се вричат
до сетния си дъх все тъй да се обичат!!
© Генка Богданова Всички права запазени
чувствата, които те вълнуват с истински приятели! Развам се на тези задочни срещи с вас!