ЛЮБОВЕН ТРЕПЕТ
Нощта е тъмна и безлунна.
Но ти ела, Любов безумна!
Разсей ти в мене страховете
и ... да посеем греховете.
Не си ли приживе обичал
и всичко земно си отричал -
напразно си живял, човече!
Да се събудиш трябва вече...
© Вили Димитрова Всички права запазени