8.10.2011 г., 22:54 ч.

Любовен вик 

  Поезия » Любовна
562 0 0

Ти стоеше до морето,

гледаше го през плащта,

лъч се спусна от небето

и погали те в нощта.

 

Звездите те погледнаха за миг

и съчувстват ти сега,

ти разнесе този вик,

за да те чуе любовта.

 

Аз разбрах веднага,

че за него викаш ти,

ти остана на брега,

за да дочакаш любовта.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??