Устрем,
желание,
суета...
Борба на порока с женствеността!
Вино,
целувка,
сълза...
Нима без чувства е мъжката му ръка?!
Блясък,
стенание,
красота...
Лицето ù облик придава на волността!
Ярост,
зависимост,
страх...
Изпушена без жал цигара! Прах!
© Емили Всички права запазени