Ти една сълза не заслужаваш,
аз една твоя лъжа не желаех.
Вярвала съм сляпо
в любов от самота сглобена...
Верността ми
ти в страст превърна.
Страха ми
в сълзи и пепел ти превърна.
През нощта със звезди
изписвам името ти, мили.
През деня в лица непознати
се припознавам.
В сърцето си, мили, те търся,
но се оказва, че и там те няма.
Ти си бил просто
една любовна измама.
© Боряна Ганчева Всички права запазени