Изгубих се
във твоята усмивка,
намерих се
във твоето сърце.
Изгубих се
във твоята обвивка,
намерих се
във твоите ръце.
Изгубих се
под твоите клепачи,
намерих се
във твоята душа.
Ще плюя аз
на всичките зяпачи
и с теб сега
в любов ще съгреша.
© Никола Апостолов Всички права запазени