21 грама
Ето рецепта за бъдещи влюбени -
кратка и лесна, безплатна дори.
За нея не трябват газови печки,
нито котлон, на който да ври.
Сипваме думи – красиви, безбрежни.
Добавяме малко усмивки – на вкус.
А после целувки – топли и нежни,
гарнирани с поглед и дъх на мускус.
Щипка накрая от тайното биле,
което запазва най-дълго храната.
Двадесет и един грама ще стигне -
толкова, казват, тежала душата.
© Ники Всички права запазени