Под прикритието на нощта
ще призная твойто обаяние.
Но на утрешния ден, не се чуди,
пак ще се държа на разстояние.
Сън си ти - бленуван и красив
и в нощта единствено се срещаме,
а на сутринта изчезваш ти,
за да дойде моето Спасение.
© Мая Пенчева Всички права запазени