Щом сутрин отворим заедно очи.
Добро утро с целувка да си кажем.
Слънцето ни гали нежно с лъчи.
Провокира ни да се гмурнем в любовни дълбини.
Нека да послушаме парещото слънце.
Без страх да се гмурнем в любовното море.
Плувайки да докоснем с обич морското сърце.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени