Искам само за теб да живея,
искам само за теб да мечтая,
искам само за теб да копнея,
искам само теб да желая.
Искам с теб да бъдем завинаги
заедно всеки час;
и да обичам само тебе винаги;
и да бъда вечно твоя аз.
И ако някой ден ме намразиш;
и любовта ти към мен се изпари;
и спомен за нас не ще пазиш,
аз пак ще те обичам, разбери.
Върви при друга, щом желаеш ти,
не ще те задържам тук, при мен.
Но ти пак ще бъдеш в моите мечти,
дори да не се завърнеш някой ден.
Върви при друга, щом желаеш ти,
аз не ще отида никога при друг;
и все към теб ще летят моите мечти
и ще чакам да дойдеш при мене, тук.
© Диди Всички права запазени
Пожелавам споделена любов да радва дните ви!
БЪДИ!