Душите ни намразиха се две,
любовта от болка е ранена,
бушува като бурни снегове -
кръвта във вените студена.
Съдбата ли виновна е не зная,
на мене тъй ли ми се струва?
Но вече никак не гадая -
сърцето в болка боледува.
Сам ли ще в живота отпътувам,
ще видя ли отново светлината?
Онази, дето я сънувам -
че пак ще топлиш ми душата.
Дано е грешка неразбрана,
дано съдбата се смили,
защото в мен живее рана -
която вечно ще боли.