22.05.2007 г., 17:00 ч.

Любовно писмо 

  Поезия
2163 0 0
Отварям старите ти писма,
на лист хартия "Любовта".
Разпродажба "Щастие на ден",
докато не тръгна и от мен.
Ти каза, че ще ме обичаш до
края, а си жив, мили мой.
С послдните думи ме
пращаше в рая:
"С обич, завинаги твой".

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??