От извора на моите чувства си вземи,
пламъчето неизгарящо там постави,
на олтара до когото ще сме аз и ти,
с една мечта, изречена на глас дори.
С роза в ръка ще кажа думи две,
любов и нежност това са те,
моето лице е любовта,
а твоето е нежността.
© Никола Диманов Всички права запазени