Любовта...
Любовта е навсякъде... Tя -
във всяко зрънце, в стръкче трева.
От зрънцето жито пораства,
слънцето защото проблясва.
Много любов в него има,
както в нашата прелестна зима -
снежинките бавничко падат
и с много любов ни нападат.
Има любов в светлината -
тя е висш дар на земята
и с нейната луда мягия
приятели аз ще открия.
© КрИсИ Милчева Всички права запазени