Любовта е страст
и опиянение,
ураган в кръвта,
импулс и вдъхновение.
Тръпка и магия,
радост и печал,
полет и мечтание,
възторг и скръб, и жал.
Любовта е жажда,
болка, власт и плен,
блаженство и страдание,
и порив спотаен.
Любиш ли, забравяш.
И луд си, и безок.
С любовта се чувстваш
по-силен и от Бог!
© Юлияна Донева Всички права запазени