Гореща страст - превърната на пепел...
Безкраят - сложен в тясна рамка...
Въздухът планински - с дим отровен...
Това със мен си сторил...
Поставил си ми ултиматум...
А аз да ме притискат не обичам,
Решил си любовта да притежаваш...
а още учиш, се как се обича...
Щом научиш си урока, сам ще разбереш...
Любовта е като птица - има криле,
може и ти позволява да летиш...
Но не и в златна клетка да я задържиш...
Любовта означава да обичаш и да даваш свобода...
© Антоанета Палева Всички права запазени