4.06.2009 г., 12:02 ч.

Любовта 

  Поезия » Бели стихове
836 0 2

Любовта се задушаваше
под натиска на рутината,
ежедневието, апатията,
задушаваше се, а никой не видя,
никой не обърна внимание,
цареше спокойствие, безумна убеденост...
... а тя се задушаваше...


На власт дойде самотата,
лудостта остана,
терзания и дим цигарен,
а любовта умря.
И търсим я сега, изгубени
в дверите на болната си психика,
осъзнати и свободни
от дребните неща
и шепнем тихо с глас: Любовта!

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има я, има я, само трябва да вярваме в нея и да я носим в сърцето си и да бъдем добри хора, другото само си идва
  • Харесва ми, определено е много завладяващо!
Предложения
: ??:??