Нека дойде пролетта,
студът в душа да чезне,
нека дойде любовта,
ела отсам таз бездна.
Като утрото на майски ден
е твоята усмивка нежна.
Нека няма мрак студен
и болката от мен да излезне.
Нека пролетта да ми шепти
и да имам усмихнато лице,
ела, като птица полети,
кацни на моето сърце.
© Георги Всички права запазени