Любовта
Любовта е измама, любовта е само тъга,
любовта е това, което най-мразех на света.
Не понасях влюбените, мразех всичко
обгърнато в розово с розови сърца,
бях в плен на самотата,
бях едно момиче без душа.
Нямах надежди, нямах дори и мечти,
докато не срещнах момчето с най-красивите очи.
Един ден се събудих и не можах да се позная,
с теб животът беше като приказка от рая.
Ти ми даде радост, даде ми способност да летя
и една мъничка надежда,
че можем заедно да променим света.
Сега животът е вълшебство,
сега животът е една сбъдната мечта,
ти си всичко, за което съм копняла,
моят ангел на любовта.
Всеки ден с теб лекува всякаква тъга,
единствено с теб се чувствам жива,
както никой друг път досега.
Сега всичко е красиво,
защото гледа се през влюбени очи,
сега всичко е възможно,
дори и най-смелите мечти.
Обичам те, защо да крия,
ти си моята съдба,
обичам те, дори и всички да отричат любовта.
Ти си мой, аз съм твоя,
звучи като приказка, нали,
точно както нощите,
в които държа ме в прегръдките си до зори.
Бебчо, ти запалваш огън в моята душа,
бебчо, не мога да мисля, когато ме целуваш в нощта.
Щастлива съм, щастлива с теб в прегръдките на любовта
и ти се кълна пред Бога, ще ти бъда вярна до смъртта.
© Саймън соломон Всички права запазени