Мария Събева
13.04.2015
Любовта е сила
Създал ни е Творецът на Вселената,
за да живеем в труд, любов, веселие.
Но алчността ни е като хиената –
изяжда всичко с настървение.
С любов и радост щедро ни дарява
красивата планета – майката Земя.
Човечество все я наранява –
взривява, замърсява нейните недра.
Живот безсмъртен богатите желаят,
безсмъртни във охолство да живеят.
От глад и болести, които страдат,
в живот със вечни мъки ли ще тлеят?
Така ще е, щом има бедни и богати,
щом има болести, войни, терор и глад.
А хубаво е да живеем като братя –
с любов да си помагаме на този свят.
Пречистваща е силата на любовта.
Тя мощна е космическа енергия.
Аз вярвам – любовта ще промени света
и ще настъпи нова Златна ера.
© Мария Събева Всички права запазени