Хубаво е да се влюбиш,
да, така е, но в кого?
Любовта те прави сляпа,
после питаш се, защо?
Първо разочарованието идва,
човекът бавно се разкрива.
Но любовта, все още сляпа,
някак нищо не разбира.
Но когато болка те опари,
въпроси ще си зададеш.
Дали човекът заслужава
душата си да му дадеш.
Въпроси, въпроси те заливат,
да, хубава е любовта.
Трепет, радост и надежда,
завръщане в младостта.
Но и свободата губиш,
зависим си от някого, защо?
Въпросите ти продължават,
влюбил си се в кого…?
© Лилия Нейкова Всички права запазени