19.06.2007 г., 0:18 ч.

любовта е спасение...  

  Поезия
1183 0 3

Аз не зная как да започна
да разкажа за всичко това,
как да намеря думи
за толкова прости и трудни неща...

Аз не зная защо те обикнах,
може би ти си ме с нещо пленил,
твоя поглед аз винаги виждам,
твоя поглед прекрасен и мил...

Аз те обикнах като приятел,
макар да съм още дете,
което за всичко се смее
 и върши каквото рече...

Душата ми детска за тебе копнее
 и в нея не стихва оня пожар,
 който запали ти в първата среща,
 прекъсвайки дните на тежък кошмар
...

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??