30.07.2009 г., 0:10 ч.

Любовта е тъй... 

  Поезия » Любовна
772 0 1

Любовта е тъй прекрасна,
когато си близо до мен,
в прегръдката, тъй страстна,
мога да лежа всеки ден!

Знаех, че ще те открия,
но не знаех кога,
не мога да прикрия,
че обичам те сега!

В легло от омайни рози,
с всичките си бодли,
аз ще бъда този
и ще легна, без да ме боли!

Легни и се сгуши до мен,
погледни искрата и виж,
нека споделим този момент,
и нека сладко заспиш!

Докато заспиваш сладко,
аз ще се преместя настрани,
ще те погледам за кратко,
а ти спокойно се настани!

Ето, изгревът изгрява,
тъмнината бавно се вдига,
всичко лошо се забравя
и живеем за мига!

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??