Любовта,
единствена и неповторима,
лек за двете ни сърца
и всяка нощ незабравима,
огън за двете ни тела.
Обичта,
единствена и неповторима,
небесен ангел си за мен,
благодарна съм че в живота ми те има,
бъди завинаги до мен!
© Велина Всички права запазени