ЛЮБОВТА И МЕН ОМАЯ
При мен дойде Голямата любов!
Връхлетя ме с гръм във лятна буря.
За нея още аз не бях готов,
а тя оградата на самотата взе да ми разтуря.
Опитах се от нея да се скрия.
Атаките любовни исках да отбия.
Но неотклонно тя напредваше към мен
и най-накрая бях аз победен.
Сега се чудя и не зная,
защо ли дърпах се тогаз.
Откакто любовта и мен омая -
тъй щастлив се чувствам аз!
© Валентин Добрев Всички права запазени