Ще те докосна с магически жезъл
там на средата над двете очи!
Ще те заведа на небето красиво извезано
с пайети блестящи – разкошни звезди.
Отвърни на целувката толкова сладка
на човека любим до теб който спи.
Усмихни се щастливо, нощта ще е кратка,
когато богат си с красиви мечти!
Само миг и отново се всичко нарежда
в този пъзел от Обич красив е света...
Благодаря ти Любов – подари ми Надежда!
Благодаря ти Любов, подари ми Душа!
© Ангел Милев Всички права запазени