И много, много отдавна
Природата каза:
Ти ще си богиня,
в името на рода!
Ще си еднакво красива,
ума на мъжа ще мажеш на филия,
Ще си още секси слугиня...
А когато заченеш, лика ти ще бледнее!
Няма да има по-устата от тебе, нито по-крива, но на преден план винаги ще са децата - докато пораснат!
Защото, заради това те има!
© Валентин Митев Всички права запазени