Драга!
Изживян живот е
всеки ден със тебе.
Сълзи, пък и пот е,
щом ни Тя обсебе.
Дишам, като цвете,
вяхна, като корен.
В бузите ти - двете,
знака ми е стóрен.
Мила!
В слънцето ми днеска
ти се отразяваш
и в небесна фреска
рамка заслужаваш.
Скъпа!
С тебе всеки ден е
радостта безкрайна.
Всеки поразéн е
от любовта ни трайна.
Хиляди живота
с теб ще изживея.
Любовта с охота
ще ни надживее.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Привет!