Няма те до мен сега.
Сякаш приказна игра…
Светят цветовете,
веят ветровете.
Няма те във моя ден,
а роден си ти за мен.
Нека нежно да блести
пак лицето ти с мечти!
Твоите проблеми забрави!
Моите ги приеми!
Говори ми, говори…
Във нощта не ми се спи!
Тази авантюра – знак,
да забравя, няма как.
Чувствата красиви
пазя мълчаливи.
Твоите очи блестят,
моите са още в мрак…
А душите ни горят
любовта се връща пак!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени