18.06.2017 г., 22:39 ч.

Любовта си отиде 

  Поезия » Любовна
290 0 0

Пролетта като пеперуда отлетя,

а тъй хубава е тя.

О, моя светла пролет над цветята,

защо изчезна в празнотата?

 

Дали ще кацнеш пак при мен

след изгрева на светъл ден,

или илюзия си сал

и на мен – самотника, идеал?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??