Не ми казвай Обичам те!
Недей!
Не искам да чувам тази лъжа
и да паля душата си с въглени.
Не ми казвай, че съм завинаги!
Стига!
Самотата е дар пред изкуственото ти Ние.
Не ми казвай, че ме обичаш.
Върви си!
Без теб празнотата поне ще е истинска.
© Илияна Димова Всички права запазени