Със сълзи пълнят се очите,
сърцето от мъка любовна се къса...
Защо? Заради теб, любими, щастие мое,
но сега щастието в нещастие се превърна...
Любовта болка стана,
усмивката ми в сълзи превърна се...
Защо плача...? За теб, любими,
защото след раздялата все още те обичам...
© Наталия Благоева Всички права запазени