26.03.2011 г., 16:43 ч.

Любвеобменно 

  Поезия » Любовна
422 0 0

Газелоока моя, сърненога,
ти спиш сега, потрепвайки с клепачи,
а аз не мога, пак не мога
да обясня какво за мен ти значиш.
 
В тревога лутам си душата,
пиянство ми сърце люлее,
а нежна близо, в утрината,
дочух душата ти да пее.
 
Че между нас застанал, здрачът
изтрива спомените наедрели
и ето пак мечта изскача,
за нас небето синьо ниже трели.
 
И всичко е само отдаване
на жар и устни в непорочие
и нежно зимно обладаване,
преливащо от страст поточе...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??