Мафията победи
Тя успя! Виктори!??
Мафията победи!
Цял един народ
стана жертва
на тоя комплот,
в който бяха
пожертвани децата
да прикрият
на мафията лицата.
Стига братя!!!
Стига кръв,
стига скачане
със злобна стръв!
Нека да седнем,
да се разберем,
а на изборите
да я изметем!
© Никола Яндов Всички права запазени