Може тя да те омае,
А до Я словесно вае,
гони своите миражи,
Ехото е в неин плен.
Случили се да я чуе,
не остава в него дъх
и започва да мечтае,
цветни са денят, нощта…
А може би…, сънува!
04.03.2018
© Константин Корадов Всички права запазени