Магия
Не вярвам на магии! Не! Ходя здраво по земята.
Но случи се внезапно, неочаквано, дори за мен!
Невероятно щедра и добра бе към мен съдбата –
срещнах теб! Бях мигом от стрела любовна поразен!
Заклинания не бяха произнасяни с тайнствен глас,
за да се предам на дивната и сладостна магия...
Летях в облаците...Неземно щастие усещах аз!
Блаженство...Страст...Забрава...Огнена стихия...
И вярата ми в невъзможното бе изпепелена,
повярвах в чудото – нереална и реална беше ти!
В единствен миг преобрази се цялата вселена:
“Обичам те! Обичам те!” – гласът ми нежно ти шепти...
© Валентин Кабакчиев Всички права запазени