Стаени думи,
нежен плам,
преплитане,
вълшебство и магия...
Отмала сладостна
в стихиен танц,
докосваш ме -
и погледа ми пиеш.
Вълшебен трепет
в две души,
докосване
и сливане във цяло...
Магия шеметна,
безумна страст,
и Аз, и Ти -
и времето е спряло.
© Евдокия Иванова Всички права запазени