10.01.2009 г., 8:47 ч.

Магия 

  Поезия » Любовна
919 0 19

Повярвай,
не мога да живея
без твоя поглед
и без твоя глас!
С нощта
как искам
да се слея...
разкажи ми
приказка за нас!
Разказвай тихо,
аз ще слушам,
притихнала
на твоите колене.
Дори да спра
да дишам -
да е в магия
от мъжки стихове!

 


© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??