Крясък на гларус,
писък на чайка,
кораб отплувал,
сълзи на майка,
влюбени, смях,
моста и кея,
лодка рибарска,
рибата в нея,
шпарца и бриза,
пясъчно зрънце,
лунна пътека,
изгреви, слънце...
Град на художници
и на поети,
с музика, песни -
вечно ще светиш.
Бургас,
чудна магия
в тебе е скрита -
ИМАШ МОРЕТО -
ти казвам.
(Харита)
© Харита Колева Всички права запазени