Исках да боядисам света в зелено,
защото ти обичаш зеленото.
Тогава исках навсякъде,
където погледнах, да е твоят цвят и
исках да нарисувам върху теб
твоя вълшебен поглед,
който се заби в сърцето ми
като стрела в небето.
Исках моят рай да си само ти.
Исках те толкова много,
всичко беше за теб,
исках да бъде точно така,
не исках нищо друго
да идва в ума и сърцето ми.
Огънят на моята любов растеше с теб.
Моите страсти и желания
достигнаха своя връх с теб.
Свидетели на любовта ми бяха
туптящото ми сърце и нощите,
в които не можехме да се наситим
да правим любов.
© Tunç Devrim Всички права запазени