Аз съм цвете в ръцете ти,
вземи и ме разлисти.
Късай от мен венчелистчета,
в тях потърси любов непоискана!
Обичам те!
Не те обичам!
Кой съм!?
Аз - роза червена в дланта ти!
Прегърни ме и ще заболи.
Усети аромата на пролет,
на нежна, лъчиста любов...
Давам живот и убивам,
събуждам - приспивам!
Най-коварният цвят на света,
но кой не иска от мене да бъде убит!?
Аз - роза червена в дланта ти,
на теб оставям се цял!
Разлисти ме, Магьоснице,
докрай разлисти ме!
Обичаш ме!
Не ме обичаш!
Коя си!?
© Никой Всички права запазени
дано откриеш отговорите на тези въпроси!
Поздрави и прегръдки, Ники!