3.05.2008 г., 13:31 ч.

Майчина любов 

  Поезия
1128 0 2


В живота ни любим човек все има,
но най-любим е тоз, който ни  роди,
това е  наш`та майчица любима,
обичана дори и от светци!


Тя дала е живота на детето,
и майчина любов, най-силна на Света.
Обича ни със сила непозната,
и ние я обичаме така!


Всеки има майчица една,
дори в момента да не е до него тя,
обичат се и винаги са заедно,
единствено разделя ги СМЪРТТА!!!!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е прав си!!!
  • Да найстина всеки има своя майка,но има деца който не я познават а това е ... , всеки трябва да пази искрета запалена за майчината обич!
Предложения
: ??:??