"Не плачи, майко, не тъжи,
че станах ази крадец,
крадец, майко, престъпник
и закона наруших.
Но кълни, майко, проклинай
таз черна прокуратура,
че съм немил, недраг.
Сърце, майко, не трае
да гледа Цацаров, че бесней
над моето имущество.
Пътят е страшен и срамен,
аз може да вляза в затвора.
Стигат ми тез обвинения,
че ще каже нявга народа:
"Извърши синът ти престъпления,
престъпления в своя изгода!"
© Георги Всички права запазени