Ето - баницата ни ще се дели,
всеки иска по-голямото парче,
всеки повечко да си лапа цели,
власт жадува и банкянско борче!
Изпокара се с "промяната",
не е чел меморандума той,
предстои ротация, замяната,
човекът просто няма покой!
Човече, мълчиш, не ти ли писна
от този цирк нагъл и безсрамен!?
Всеки иска другия да е притиснат,
Киро иска с Боко да е богоравен!
© Георги Всички права запазени