Малечка Палечка-2
На Дидка - продължение...
Ти си Втора, но не Второстепенна!
Ти си толкова мила, добра!
Запази свойта нежна усмивка!
И дарявай я пак на света!
Ти летиш със крилата на Обич!
Нека бъдеш и в идните дни!
Съхранявай детското в себе си !
Дори и когато най-много боли!!!
М а м а
© Виолета Минчева Всички права запазени