Ти тръгваш и ме оставяш сам-сама
и сили нямам ''сбогом'' да ти кажа.
Ще се върна тихо у дома,
на тишината всичко ще разкажа...
Една сълза оставих на рамото ти да блести...
Една сълза от моите очи,
премесена със капките дъждовни.
Ти тръгваш и ме оставяш сам-сама,
да те прегърна, сили нямам даже.
Но върху рамото ти, малката сълза
за моята любов ще ти разкаже...
© Мел Стоименова Всички права запазени