2.07.2010 г., 9:08 ч.

Малката уличка 

  Поезия » Любовна
851 0 3

Аз уличка съм тиха,
очаквам твойте стъпки
всеки ден!
Обичам силуета ти да виждам
и тихо да ти пожелавам -
"весел ден"
Когато вечер се прибираш,
в лицето ти се взирам,
опитвайки се да отгатна
добър ли беше твоят ден.
Аз твойта уличка съм тиха,
ти моят принц си уморен.
Човече, много те обичам -
и днес, и утре, всеки ден!

© Виолин Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??