27.09.2011 г., 12:52 ч.

Малко безредие 

  Поезия
597 0 0

Малко безредие.

Колко чаровно.

Много безгрижни уж дни.

Малко е времето.

Колко промени...

Много, и още боли.

 

Малко безредие.

Колко чаровно...

Тръпка да има в нещата...

Малко ни трябваше.

Колкото - толкова.

Много още ни предстои.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??